woensdag 28 september 2011

Weer een kerstkaartje

Hallo allemaal, ik zie dat ik weer een aantal nieuwe volgers heb, leuk dat jullie besloten hebben me te volgen. Vind het altijd erg leuk om alle reacties te lezen. Dan nu mijn nieuwe kaartje, het is dit keer weer eens een kerstkaartje geworden. Moet er nu namelijk zo langzamerhand echt een aantal gaan maken anders ben ik met sint juttemis nog niet klaar vrees ik. Dit zijn voor mij echt van die dingen waarvan ik denk dat ik er tijd genoeg voor heb en voor je het weet is het zover en moet alles weer op het laatste moment.

  

Het papier is van Magnolia, uit de kerstcollectie. Het afdrukje is van Lili of the Valley, ingekleurd met Derwent potloden. De sneeuwvlokken zijn van my favourite things, ik heb ze geembost met seafoam white embossing poeder. Ik heb namelijk sinds kort eindelijk een heat tool en een potje embossing poeder, wou er al een tijdje mee werken maar kwam er steeds niet van. Maar vond het wel een leuk effect dus er gaan vast meer kleurtjes volgen. De tekst heb ik zelf geprint. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Anything Goes: Anything Goes
- Bearly-Mine: 3 Design papers
- Card Makin Mamas: Get Punchy
- Simon Says Stamps: Anything Goes
- Scrap-Cards: vrije keuze
- Hanna and Friends: Anything Goes
- Southern Girls: Anything Goes
- Fun With Shapes: Christmas with Stars
- Fussy and Fancy: Try a New Technique (embossing)
- Sweet Stampin: Anything Goes

Groetjes Babette

donderdag 22 september 2011

Stansjes Swap

Hallo allemaal, voor de tweede keer heb ik meegedaan met de Nederlandse Swappers. We moesten dit keer een tag maken en die met minimaal 10 stansjes/ponsen opsturen. Dit is mijn tag geworden.

  
Het model van de tag komt van de site van Krea Teja. Het papier is van Maja Design uit de Fika serie. De stempel is van Hanglar en Stanglar, ingekleurd met Derwent potloden. Het hekje en het gras zijn doohickeys van Magnolia. De bloemen en blaadjes zijn van Crealies.
  
  
Ik was zo fanatiek aan het stansen en ponsen dat het er iets meer zijn geworden maar dat neemt mijn swapmaatje me vast niet kwalijk. Dit heb ik haar opgestuurd.


Gelukkig had ze de meeste stansen zelf niet en ik had ook de meeste niet die ik van mijn swapmaatje Carol heb gekregen. Carol, dankjewel ik ben er erg blij mee, dit heeft ze me toegestuurd. 



De tag doet mee met de volgende challenges:
- Die Cut Dreams: Flower Power
- Fashionable Stamping: Tags
- Card Makin Mamas: Punchy
- Anything Goes: Anything Goes
- Sweet Stampin: Flowers
- Creatalicious: Anything Goes

Groetjes Babette

maandag 19 september 2011

Hip Hip Hooray!

Hallo allemaal, eerst alle nieuwe volgers welkom, leuk dat jullie me gaan volgen. Dan nu mijn nieuwe kaartje, het is een verjaardagskaartje voor mijn schoonzusje die deze week jarig is.
 
  
 
Het papier is van My Minds Eye: Stella en Rose. De stempel is een magnolia uit de "the winner takes it all" collectie, ingekleurd met Derwent potloden. De bloemen zijn gemaakt met een MFT mal en de tekst is uitgestanst met een nestabilitie. De sterren zijn van een MFT border die ik heb losgeknipt. De parels zijn van WOC.
 
Ik hoop dat jullie het weer een leuk kaartje vinden, ben zelf eigenlijk wel tevreden.
 
Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Card Makin Mamas: Punchy
- Top Tip: Birthday Time
- Crafting for all Seasons: Birthday
- Creative Inspirations: Anything Goes
- Fab 'n' Funky: Bingo (Flower, Ribbon, Stamped Image)
- For Fun: Red, Brown, Yellow
- Inky Impression: Dress to Impress
- Simon Says Stamp: Sing It (The Cheerleaders)
- Paperplay: Punches & Dies
- Southern Girls: Birthday Theme
- Sweet Stampin: Flowers

Groetjes Babette

dinsdag 6 september 2011

Thinking About You

Hallo allemaal, ik wil eerst graag alle nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie besloten hebben wat vaker langs te komen. Dan nu over naar mijn nieuwe kaartje. Ik heb deze gemaakt aan de hand van een sketch van Creative Inspirations.


Het papier is van MME: Stella & Rose - Hazel. Het afdrukje is van Magnolia, ingekleurd met DErwent potloden. De bloemen zijn van WOC en de vlinders zijn standjes van Magnolia. Het hartje is van de heart to heart doily van Cheery Lynn Designs. De tekst is een digi van Marit, uitgestanst met een nestabilitie.
 
Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Scrap & More: Magnolia
- Simply Magnolia: Anything Goes
- Bearly-Mine: Flowers, Flowers, Flowers
- Ladybug Crafts Ink: Anything Goes

Groetjes Babette

maandag 5 september 2011

Treat Yourself to a ....

Hallo allemaal, hier weer even een kaartje. Heb dit kaartje niet met een speciale bedoeling gemaakt, maar vind het altijd handig wat kaartjes achter de hand te hebben die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken.


Het papier is van een paperpad van Basic Grey: Offbeat. De afbeelding is een digi van Kenny K, ingekleurd met Derwent potloden. De bloemen en de blaadjes zijn van Crealies, de brads op de bloemen komen van Papermania, de pareltjes zijn van WOC. De border is er een van Nellie Snellen.


Ben weer erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Alvast bedankt voor alle leuke reacties. ik lees ze altijd met veel plezier.

Dit kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Basic Grey: Celebrations
- Girls Card World: Alles mag
- Incy Wincy Designs: Make Your Own Flowers
- Creative Card Crew: Anything Goes
- Charisma Cardz: Anything Goes
- The Crafty Pad: Blue and Brown
- Sparkles Forum: Punched
- Let's Craft and Create: Blast from the Past (Go digi - Say it with Flowers)
- Bearly-Mine: Flowers, Flowers, Flowers

Groetjes Babette