maandag 30 januari 2012

Een hele dikke knuffel

Hallo allemaal, bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige kaart. Ik heb ze met veel plezier gelezen. Dit keer een kaartje dat bestemd is voor mijn opa die deze week jarig is. Hij heeft het wel nog niet gezien maar in dit geval kan ik hem rustig plaatsen omdat hij toch niet op mijn blog komt. Voor dit kaartje heb ik Edwin maar weer eens tevoorschijn gehaald, die ook door mij flink achtergesteld wordt ten opzicht van Tilda. Maar ja daar zijn er nou eenmaal veel meer van en ook zoveel leuke. Dus vandaag probeer ik het maar een beetje goed te maken (lol).
 

 
Het papier is van MME uit de paperpad Love Me. Het stempeltje is van Magnolia, ingekleurd met Derwent potloden. De bloemen en plakpareltjes komen bij WOC vandaan. De blaadjes zijn van een Magnolia doohickey en de knoopjes van Papermania. De tekst is van eigen hand.
En verder had het kaartje naar mijn mening niks meer nodig, al blijft het moeilijk om bij mannenkaartjes op tijd te stoppen en het rustig te laten.
Ben weer benieuwd naar jullie reacties.

Dit kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Magnolia-Licious: Foto Inspiration
- Anything Goes: To The One I Love
- Cards Und More: Nimm 3 (perlen/blumen/blau)
- Sweet Stamp: Love
- Craft and Create: Valentine
- DMC: Bloemen en knopen
- Just Magnolia: Sketch
- MDU: Edwin Only
- Simply Magnolia: Hearts and Love
- One Stop: Stitching

Groetjes Babette

maandag 23 januari 2012

Have A Wonderful Day

Hallo allemaal, vandaag een kaartje wat ik gemaakt heb aan de hand van een challenge waarvoor je wit, kraft en een kleur naar keuze moest gebruiken. Daarnaast moest je ook een embossingmal gebruiken wat ik natuurlijk pas zag toen het kaartje klaar was. Maar ook al mag hij dan niet mee doen vind hem toch erg leuk geworden en dat is toch het belangrijkste. Vond het ook erg leuk om eens met kraft te werken want dat had ik nog nooit gedaan. Heb gelijk ook maar eens geprobeerd om te kleuren op kraft papier en dat ging wel aardig vind ik zelf. 


 
Het papier is van Magnolia net als de stempel, die is ingekleurd met Derwent potloden. De blaadjes swirl is een doohickey van Magnolia. De border is een mal van Nellie Snellen en het hartje is van Cheery Linn. Verder nog bloemen en plakpareltjes van WOC, Kant van De Duif en lint van de markt. De tekst is een stempel van Ladybug Crafts. Waar de hartjes pins vandaan komen weet ik niet meer. 

Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Magnolia Cards: Verjaardagskaart
- AnMaCreatief: Bloemen
- Papertake Weekly: Buttons, Bows, Bling & Bloom
- Creative Inspiration: Favourite Color + White
- Lothian Crafts: Die Cuts
- Cutie Pie: Favourite song (I Give You My Heart - Hillsong)

Groetjes Babette

vrijdag 20 januari 2012

Christmas Joy

Hallo allemaal, ik heb me dit jaar voorgenomen om eens op tijd te beginnen met de kerstkaarten. Ik heb me bij de club van Tiets opgegeven voor twee kaarten per maand, zo hoop ik een beetje bij te blijven. Anders weet ik precies hoe het gaat, dan maak ik er een of twee en vervolgens tot aan december niks meer en moet weer alles op het laatste moment. Maar bij deze dus het eerste kerstkaartje van het jaar.



Het papier is van BoBunny uit de Snowfall collectie. Het stempeltje is van Magnolia, ingekleurd met Derwent potloden en wat glitterlijm. De sterrenborder is een doohickey van Magnolia, de sneeuwsterren een stans van My Favorite Things. Plakpareltjes van WOC, Houten sneeuwsterren van de xenos. De tekst is een stempel van de action. 

Op het blog van Moeders Hobbypaleis hebben we de 100 volgers alweer gepasseerd en er wordt daarom een leuke candy weggegeven. Je maakt kans op onderstaande stempel dus ik zou zeggen doe gezellig mee.


Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Ladybug Crafts: Bows
- Scrap Cards: Winterkaartje
- ABC Christmas: A for Anything Goes
- Crafting for all Seasons: Snowflakes
- Paper Pretties: Glitter
- Paperplay: Ribbon
- Lothian: Die Cuts

 Groetjes Babette

zaterdag 14 januari 2012

A star is born

Hallo allemaal, vandaag eens een geboortekaartje. Aangezien mijn voorraad helemaal op is wil ik er even een paar maken om die aan te vullen en dit is de eerste. Dit model kwam ik ergens tegen op internet maar weet eerlijk gezegd niet meer waar, heb wel de maten iets aangepast omdat ik die andere iets te groot vond. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


Het papier is van Magnolia, net als het afdrukje die ik heb ingekleurd met Derwent potloden en daarna uitgestanst met een nestabilitie. De tekst is gemaakt op de computer, rondom de tekst heb ik delen van een doohickey van Magnolia en een stans van My Favorite Things  gebruikt. De sterren zijn ook van MFT. De sterrenborder is een doohickey van Magnolia. De Baby Girl letters zijn van Tim Holtz. Verder nog wat roosjes en plakpareltjes van WOC.



Ik zag ook dat ik de 100 volgers heb gehaald en zal dus binnenkort een leuke candy gaan plaatsen, maar zal eerst even wat leuke spulletjes bij elkaar zoeken.

Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Divas by Designs: New Beginnings
- C.R.A.F.T.: Celebrations
- Crafty Ribbons: New Beginnings
- Craft Your Days Away: New Beginnings
- Dream Valley: Anything Goes
- Lothian Crafts: Die Cuts
- Cute and Girly: New Beginnings
- Lollipop: Anything New Goes
- Totally Gorjuss: Be A Star
- Stamping Scrapping: Punched Out!
- 7 Kids College Fund: Try Something New
- Derwent: Nieuw Begin

Groetjes Babette

woensdag 11 januari 2012

A Birthday Wish x

Hallo allemaal, vandaag een kaartje wat ik gemaakt heb voor Joyce die deze maand jarig was. Ze is momenteel bezig om haar hobbykamer te reorganiseren en het leek haar leuk om allemaal zelfgemaakte kaarten te ontvangen om haar hobbykamer mee op te vrolijken, nou daar doe ik graag aan mee. Dus Joyce ik hoop dat je het een leuk kaartje vind. Dit is hem geworden.



Het papier is van My First Edition uit de paperpad Isabelle. Het afdrukje is van Magnolia uit de Sweet Crazy Love collectie, ingekleurd met Derwent potloden. De sterrenborder is een doohickey van Magnolia. Plakparels en roosjes van WOC de bloemen daaronder zijn gemaakt met een stans van Crealies. Lint van de markt en de tekst is van LOTV.

Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Simply Magnolia: Celebrate
- Anything Goes: Anything Goes
- ABC: G for Green
- Papertake Weekly: Die Cut Special
- Simon Says: Spots and/or Stripes
- Just Magnolia: Anything Goes
- Simply Create Too: Layers
- Magnolia Down Under: Anything Goes
- Een hoop Inspiratie: Gebruik iets geponst
- Lothian Crafts: Die Cuts

Groetjes Babette

donderdag 5 januari 2012

You are the Apple to my Pie

Hallo allemaal, zie dat ik alweer bijna op de 100 volgers zit, nog twee volgers te gaan. Erg leuk dat zoveel mijn kaartjes leuk genoeg vinden om me te volgen. Zodra ik de 100 gepasseerd ben volgt er weer een leuke candy. 
Vandaag  heerlijk een vrije dag en dus lekker even de tijd om een kaartje te maken. Het is een kaartje in rood en wit geworden, vond dat wel bij dit afdrukje passen.



Het papier is van My Minds Eye: Stella en Rose uit de paperpads Gertie en Hazel. Het afdrukje is van Magnolia, ingekleurd met Derwent potloden. Roosjes van WOC. De tekst is op de computer gemaakt en heb ik van Magnolia geleend. Verder wat lint, hotfixsteentjes en een charm.

Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Winter Wonderland: Red en White
- AnMaCreatief: Bloemen
- Magnolia-licious: Anything Goes
- Pixie Dust: Monochromatic
- Let's Craft and Create: Anything Goes
- Delicious Doodles: Anything Goes
- Pink Gem: Sketch
- Totally Gorjuss: Happy
- Sentimental Sundays: Anything Goes
- Fab 'n' Funky: Something New (stamp)
7 Kids College Fund: Try Something New

Groetjes Babette

dinsdag 3 januari 2012

You warm my heart

Hallo allemaal, hier alweer het tweede kaartje van het jaar. De laatste tijd gaat het kaarten maken zo lekker en de kaartjes vloeien uit mijn handen. Heerlijk als alles wordt zoals je bedoeld had, dat is namelijk ook wel eens anders. Maar dit kaartje was zo klaar en ik ben er erg tevreden over.



Het papier is van My Minds Eye uit de lost and found: blush paperpad. Het afdrukje is van Magnolia, uit de Sweet Crazy Love collectie, ingekleurd met Derwent potloden. De bloemen zijn van WOC en de blaadjes van Crealies. De tekst heb ik op de computer gemaakt en uitgestanst met een mal van Nellie Snellen. De border is een doohickey van Magnolia. De houten hartjes zijn van de xenos, bewerkt met glitterlijm en het lint is van de markt. ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- Bearly Mine: Anything Goes
- Incy Wincy: Anything Goes
- Simon Says: Anything Goes
- Ladybug Crafts: Anything Goes with New Stash (paper and stamp)
- Papertake Weekly: Anything Goes
- Top Tip: Anything Goes
- Let's Craft and Create: Anything Goes
- Totally Gorjuss: Happy
- The Squirrel and the Fox: Something New (paper and stamp)
- Crafts and Me: Anything Goes
- Stampavie and More: Hearts

Groetjes Babette

zondag 1 januari 2012

With Love x

Hallo allemaal, ik wil eerst iedereen een gelukkig nieuwjaar en een heel gezond en creatief 2012 wensen! Hoop dat iedereen gister een beetje goed doorgekomen is. Ook wil ik graag iedereen bedanken voor alle bezoekjes en leuke en lieve reacties in 2011. En mogen we ook dit jaar maar weer genieten van elkaars mooie creaties en veel inspiratie bij elkaar opdoen.

Vanmorgen de laatste hand eraan gelegd en hier is ie dan mijn eerste kaartje van het nieuwe jaar. 
  


Het papier is van My Minds Eye uit de paperpad Love Me. Het afdrukje is van magnolia uit de Sweet Crazy Love collectie, ingekleurd met Derwent potloden. De mistletoe blaadjes zijn een doohickey van Magnolia. De bloemen  zijn van WOC. Wat hotfixsteentjes en een lintje van de markt. De tekst van LOTV.
 
Het kaartje doet mee met de volgende challenges:
- AnMaCreatief: Bloemen
- Pollycraft: Punch IT
- Top Tip: Anything Goes
- Let's Craft and Create: Anything Goes
- It's a Magnolia Challenge: Zwart en Roze
- Sparkles: Anything but Christmas
- Magnolia-Licious: Anything Goes
- Ribbon Girl: Red, Black and Cream
- Crafts and Me: Anything Goes
 
Groetjes Babette